بلاگ

آیا چسب 123 برای چسباندن دندان شکسته کاربرد دارد؟

آیا چسباندن دندان با چسب 123 امکانپذیر است؟

چسب 123 چسبی صنعتی است که از قدرت چسبندگی بالا و دوام زیادی برخوردار بوده و تنها مصارف صنعتی دارد و برای چسباندن دندان مصنوعی مناسب نیست زیرا مواد موجود در آن سمی هستند و به بدن آسیب وارد می‌کنند. برای چسباندن دندان باید از چسب مخصوص استفاده کنید تا باعث مسمومیت و بیماری افراد نگردد. چسب یک دو سه قدرت چسباندن دندان را نیز دارد اما از نظر پزشکی استفاده از آن درست و اصولی نیست به همین دلیل نباید از آن استفاده کنید و در صورت شکستن دندان مصنوعی و یا روکش دندان باید به دندانپزشک مراجعه کنید؛ تا از چسب خاصی برای چسباندن دندان استفاده کند. دندانپزشکان ترجیحا توصیه کرده‌اند که از این چسب برای اتصال دندان استفاده نکنید اما در صورتی که قسمت شکسته دندان مصنوعی ارتباطی با پوست و بدن ندارد و چسب مخصوص دندان در دسترس نیست استفاده از چسب 123 مانعی ندارد، از این رو با توجه به اهمیت موضوع در سلامت انسان‌ها در این مقاله وب سایت چسب استار به بررسی ابعاد کامل موضوع می‌پردازیم.

چسباندن دندان مصنوعی شکسته با چسب 123

شکستن دندان مصنوعی یکی از مشکلات رایجی است که بسیاری از افراد با آن مواجه می‌شوند، برخی افراد که دارای دندان مصنوعی به صورت تکی یا کامل هستند در اثر ضربه یا استفاده نادرست از دندان با شکستگی آن مواجه می شوند، برای ترمیم درشت و اصولی دندان مصنوعی شکسته می توان آن را به صورت دقیق چسب کرد، بسیاری از افراد برای ترمیم دندان شکسته از چسب 123 استفاده می کنند انها نمی دانند که برای این کار باید از چسب مناسب و باکیفیت استفاده نمود تا هم مقاومت دندان بالا برود و هم به فرد آسیب وارد نکند.

به دلیل این که چسب‌های مصرفی در تماس مستقیم با دهان و لثه قرار نمی‌گیرند، اگر باکیفیت باشند استفاده از آنها مانعی ندارد و مشکلی هم ایجاد نمی‌کند. اما حتما باید از چسب‌هایی استفاده کنید که قدرت چسبندگی بسیار بالایی دارند و در برابر رطوبت دهان و دندان مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند. علاوه بر این، چسب‌هایی که برای چسباندن دندان مصنوعی استفاده می‌شوند، باید بدون بو باشند و پس از خشک شدن تغییر رنگ ندهند تا پس از قرار دادن این دندان‌ها در لثه شاهد ایجاد بوی بد در دهان نباشیم.

بیشتر بخوانید:  کاربرد و نحوه استفاده چسب 123 + (مواد تشکیل دهنده چسب یک دو سه)

چسباندن روکش دندان با چسب 123

خرابی و شکستگی دندان باعث می‌شود تا روکشی سرامیکی برای دندان‌ شما تهیه گردد که حالت طبیعی دارد و زیبایی را به شما هدیه می‌دهد، روکش دندان یک محصول سرامیکی و محکم است که می‌تواند روی دندان ترمیم شده و عصب کشی شده قرار بگیرد که نقش مهمی را در محافظت از آن ایفا می‌کند. چسباندن روکش دندان روی تاج با کمک چسب‌های پزشکی انجام می‌شود تا بتوان هم از باز شدن چسب در محیط مرطوب دهان جلوگیری کرد و هم شاهد استحکام دندان‌ها نیز باشید. لازم به ذکر است چسباندن روکش دندان باید به گونه‌ای انجام شود که هیچ فاصله‌ای میان تاج دندان و روکش وجود نداشته باشد، در غیر این صورت آسیب جدی به دندان وارد می‌شود که‌ گاه غیر جبران هم خواهد بود.

چسب یک دو سه، چسبی غیر پزشکی است که برای در تماس بودن با بافت زنده‌ای مانند دندان مناسب نیست. چسباندن روکش دندان با چسب 123، یک فعالیت کاملا غیر اصولی است و به هیچ یک از افراد توصیه نمی‌شود. شما با استفاده از چسب‌های 123 بخش زیادی از مواد شیمیایی را وارد دهان خود خواهید کرد که همگی سمی هستند و می‌توانند خطرات جدی را برای سلامت بدن به همراه داشته باشند. این چسب‌ها غیر پزشکی هستند و ممکن است باعث خوردگی و آسیب به تاج دندان شوند. علاوه بر این، با زدن چسب 123 به تاج دندان و چسباندن روکش دندان روی آن، یک فاصله میان دندان و روکش آن ایجاد می‌شود که می‌تواند بسیار جدی و خطرناک باشد و باعث ایجاد عفونت در دندان گردد.

عوارض چسباندن دندان شکسته با چسب 123

عوارض چسباندن دندان با چسب 123

متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل اینکه چسب 123 قدرت چسبندگی بالایی دارد و از دوام زیادی برخوردار است همواره آن را برای کاربردهای مختلفی اعم از چسباندن دندان مصنوعی و روکش آن استفاده می‌کنند تا به به خوبی چسبانده شود، غافل از اینکه این نوع چسب در تماس با پوست می‌تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد که برخی خطرات جبران ناپذیر هستند. این چسب به واسطه اینکه تاثیر بدی روی دهان و دندان شما دارد، می‌تواند برای چسباندن دندان‌های شما بسیار مضر باشد. چسباندن دندان با چسب 123 همواره عوارض زیادی به همراه دارد که مهمترین آنها عبارتند از:

  1. بروز عفونت در دهان و دندان: چسب یک دو سه ماده شیمیایی است که در صورت استفاده از آن برای چسباندن دندان مصنوعی و روکش دندان همواره تجمع باکتری و میکروب را در دهان شما افزایش می‌دهد و عفونت را در دهان شما به وجود می‌آورد که درمان این عفونت سخت خواهد بود و بروز آن می‌تواند باعث لق شدن دندان‌ها و خونریزی لثه هم شود.
  2. ایجاد فاصله میان دندان و روکش: استفاده از چسب 123 برای چسباندن روکش دندان باعث ایجاد فاصله خواهد شد که این فاصله نه تنها بر روی زیبایی دندان تاثیر به سزایی می گذارد بلکه باعث می‌شود تا باکتری در این قسمت تجمع کرده و ایجاد عفونت کند.
  3. باعث خوردگی در دهان و دندان می‌شود: چسب 123 ممکن است با بزاق دهان واکنش شیمیایی نشان بدهد و سبب خوردگی لثه و همچنین بافت استخوانی دندان و تاج آن شود که این می‌تواند از بین رفتن دندان‌ها را به همراه داشته باشد.
  4. ایجاد بوی نامطبوع در دهان: چسب 123 باعث ایجاد عفونت در دهان می‌شود که این عفونت بوی نامطبوع را برای دهان به همراه دارد که هم برای خود فرد و هم برای دیگران آزاد دهنده خواهد بود.
بیشتر بخوانید:  انواع چسب نواری پهن قوی + (معرفی بهترین برندها)

بررسی اهمیت استفاده از چسب دندانپزشکی

دندانپزشکان برای اتصال دندان‌های مصنوعی و روکش‌های تهیه شده همواره موظف هستند تنها از چسب‌های مخصوص دندان استفاده کنند تا افراد دچار بیماری و آسیب در ناحیه دهان و دندان نشوند. لازم به ذکر است که استفاده از چسب مخصوص دندانپزشکی در این زمینه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. لزوم استفاده از ابن چسب‌ها به دلایل زیر خواهد بود:

  • چسبندگی قوی: چسب‌های دندانپزشکی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند به سطوح دندانی و مواد ترمیمی چسبندگی قوی ایجاد کنند.
  • مقاومت در برابر رطوبت: بسیاری از چسب‌های دندانپزشکی مقاوم در برابر رطوبت هستند، که این ویژگی برای محیط دهان بسیار مهم است.
  • دوام و پایداری: این چسب‌ها معمولا دارای دوام بالایی هستند و می‌توانند فشارهای مکانیکی ناشی از جویدن را تحمل کنند.
  • عدم ایجاد حساسیت: اکثر چسب‌های دندانپزشکی به گونه‌ای فرموله شده‌اند که باعث ایجاد حساسیت یا واکنش‌های آلرژیک در بیماران نشوند.
  • قابلیت ترمیم و سازگاری با بافت دهان: برخی از این چسب‌ها قابلیت ترمیم دارند، به این معنی که اگر نیاز به اصلاح یا تغییر وجود داشته باشد، می‌توان آنها را به راحتی حذف کرد.
  • زیبایی‌شناسی: بسیاری از چسب‌های دندانپزشکی شفاف یا رنگی هستند که با رنگ طبیعی دندان هماهنگ می‌شوند و زیبایی لبخند را حفظ می‌کنند.
  • کاربردهای مختلف دندانپزشکی: این چسب‌ها در انواع مختلف درمان‌ها مانند پرکردن دندان، نصب روکش، بریج و ایمپلنت استفاده می‌شوند.

چسباندن دندان با چسب مخصوص دندانپزشکی

به طور کلی، استفاده از چسب‌های مخصوص دندانپزشکی برای تضمین موفقیت درمان‌های دندانی و حفظ سلامت دهان و دندان بسیار حیاتی است به همین دلیل دندانپزشکان و دندانسازان به صورت حرفه‌ای از آنها استفاده می‌کنند تا بتوانند بهترین دندان مصنوعی و روکش را برای افراد نصب نمایند.

سخن پایانی 

برای هر فعالیتی باید از چسب مخصوص همان فعالیت استفاده کرد، دندانپزشکی به دلیل ارتباط مستقیم دندان‌های مصنوعی و روکش‌ها با دهان همواره نیاز دارد که حتما از چسب‌های مخصوص استفاده شود تا بیماری و عفونت دهان و دندان را برای افراد به وجود نیاورد. لازم به ذکر است که چسب 123 به دلیل داشتن ساختار شیمیایی و بوی سمی همواره انتخاب خوبی برای چسباندن دندان مصنوعی و روکش نخواهد بود زیرا می‌تواند آسیب زیادی به شما و دندان‌های شما وارد کند تا حدی که مجبور به کشیدن دندان‌های خود شوید. با این وجود شما باید حتما دندان‌های مصنوعی شکسته خود را در اختیار دندانپزشکان متخصص قرار بدهید تا از چسب باکیفیت و مقاوم و مخصوص استفاده کنند که دوام بالایی دارند و بدون ایجاد آلرژی و آسیب رسانی در دهان قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید:  معرفی 10 نوع چسب نواری پرکاربرد + (بررسی ویژگی و قدرت چسبندگی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *