چسب, بلاگ

کاربرد انواع چسب‌ های خمیری + (معرفی بهترین برندها)

نحوه استفاده از انواع چسب خمیری

چسب خمیری محصولی منحصر به فرد است که رنگی سفید مایل به کرمی دارد و به صورت خمیری آماده در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد، این چسب از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و همواره به دلیل داشتن قدرت چسبندگی بالا و دوام زیاد بیشترین کاربرد را در صنعت به خود اختصاص داده است. چسب خمیری از نمونه‌های پرکاربرد و پر مصرف است که بیشتر در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. هر کدام از چسب‌های خمیری را باید در سطح مورد نظر خود طبق اصول استفاده کرد اصولا داشتن سطح صاف و صیقلی برای عملکرد بهتر این چسب‌ها نیاز است از این رو باید به این موضوع توجه ویژه نشان دهید، با توجه به کاربرد بسیار این چسب و افزایش تقاضا در بین مصرف کنندگان در این مقاله وب سایت چسب استار به طور کامل به کاربرد انواع و بهترین مارک‌های چسب خمیری می‌پردازیم.

انواع چسب خمیری

چسب‌های خمیری انواع مختلفی دارند که هر کدام برای محیطی مناسب هستند و کارایی خاص خود را دارند، این تنوع بالا به دلیل متفاوت بودن محل استفاده است. از انواع این چسب‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نوع چسب خمیری ویژگی‌های کلیدی کاربردهای اصلی
چسب کاشی خمیری مقاوم در برابر رطوبت، ضد باکتری، چسبندگی بالا نصب کاشی و سرامیک در محیط‌های مرطوب، دیوار و کف
چسب بتن خمیری مقاومت بالا، چسبندگی قوی، افزایش سرعت کار تعمیرات بتن، پر کردن ترک‌ها، چسباندن قطعات بتنی
چسب درزگیر خمیری ضد آب، ضد باکتری، انعطاف‌پذیر پر کردن درز بین کاشی‌ها، آب‌بندی
چسب اپوکسی خمیری مقاومت شیمیایی بالا، چسبندگی قوی به سطوح مختلف تعمیرات صنعتی، آب‌بندی مخازن، چسباندن فلز، پلاستیک
  • چسب کاشی خمیری: چسب خمیری کاشی از ترکیب شده پلیمرها، ترکیبات آب بند کننده، مواد پرکننده و تقویت کننده به دست آمده به همین دلیل از قدرت چسبندگی بسیار بالایی برخوردار است و برای محیط‌های مرطوب می‌تواند انتخاب بی‌نظیری باشد. مزایای این محصول شامل استفاده اسان، کاهش مصرف آب، جلوگیری از رشد باکتری و جلبک، مانع نفوذ رطوبت، مقرون به صرفه، قدرت آب بندی بالا و غیر قابل حل بودن در محیط و بسیاری موارد دیگر می‌شود.
  • چسب خمیری بتن: یکی دیگر از چسب‌های ساختمانی معروف چسب بتن است که با عملکرد عالی خود توانسته جایگاه ویژه‌ای را به دست بیاورد. این چسب بسیار قوی برای محیط‌های سخت و حساس و مهم مورد استفاده قرار می‌گیرد، مزایای این چسب بالا بردن سرعت فعالیت، قیمت به صرفه، مقاومت بی نظیر، افزایش چسبندگی ملات، مقاوم در برابر ضربه، آب‌بندی قوی و مقاومت در دمای بالا است.
  • چسب خمیری درزگیر: این محصول پرکاربرد همواره برای پرکردن فاصله میان کاشی و سرامیک، تعمیر بند کشی فرسوده، ضد آب کردن درزها کاربرد دارد و مزیت آن ضد آب بودن، ضد باکتری بودن، مقاومت در برابر مواد شوینده اسیدی، دوام بالا در برابر سرما و گرما، استفاده آسان و … است، برای استفاده از این محصول تنها باید نکاتی را رعایت کنید مثلا سطح مورد نظر خشک و عاری از آلودگی باشد و از همه مهمتر موقع استفاده مراقب باشید.
  • چسب خمیری اپوکسی: این چسب پر مصرف صنعتی برای رفع نشتی لوله‌های آب و گاز، بستن درزهای ایجاد شده در مخازن فلزی و آلومینیومی کاربرد دارد، مزیت این محصول قدرت چسبیدن به فلز و پلاستیک و آلومینیوم و … را دارد، در برابر خوردگی مقاوم است، در برابر فرسایش مقاومت دارد، عایق قوی برای کابل‌ها است، قیمت به صرفه‌ای دارد.
بیشتر بخوانید:  بهترین روش اتصال سیم برق + (بررسی جایگزین چسب برق)

کاربرد چسب‌های خمیری

از نظر کاربرد چسب‌های خمیری بیشتر کاربرد صنعتی دارند و صنایعی مانند ساختمان سازی از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند ساختمان‌های مقاوم‌تر و ایمن‌تری را در اختیار مشتریان قرار بدهند. با توجه به مصرف گسترده این محصول در کاشی‌کاری و بنایی باعث شده تا محبوبیت زیادی در بازارها به‌ دست بیاورد و مصرف بالایی را هر ساله از آن خود کند.  از مهمترین کاربردهای این محصول در صنعت ساختمان سازی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. نصب کاشی و سرامیک برروی دیوار و کف ساختمان‌های تجاری و اداری و مسکونی
  2. مناسب برای چسباندن سنگ‌های مصنوعی
  3. قابل استفاده برای نصب کاشی و سرامیک در حمام و سرویس بهداشتی
  4. قابلیت چسباندن سنگ‌های طبیعی بر روی سطوح به صورت افقی و عمودی
  5. قابلیت چسباندن حجم بالای کاشی در محیط گسترده
  6. قابل استفاده بر روی سطح‌های بتنی، گچی و سنگی
  7. قابل استفاده برای چسباندن سنگ راه پله و راهرو
  8. قابل استفاده بر روی ورقه‌های آزسبت
  9. قابل مصرف برای سازه‌هایی که دارای کشش، انبساط و انقباض هستند.
  10. قابلیت چسباندن آجر
  11. قابلیت چسباندن سرامیک و کاشی
  12. قابلیت چسباندن سنگ گرانیت و آنتیک و پرسلان

کاربرد انواع چسب خمیری

مهم ترین مزایا استفاده از چسب خمیری

چسب‌های خمیری از مزایای فراوانی برخوردار هستند به همین دلیل در صنایع مختلف جایگاه ویژه‌ای را از آن خود کرده‌اند،این محصول با دلیل داشتن کیفیت بالا و عملکرد عالی می‌تواند به راحتی نیاز مصرف کنندگان را پوشش بدهد، امروزه بسیاری از شرکت‌های ساختمان سازی برای بالا بردن کیفیت کار تحویلی خود همواره از این محصول بهره می‌برند. از مهمترین مزایای این محصول می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • استحکام زیادی دارد.
  • قدرت چسبندگی آن بالا است.
  • مقاومت بالایی دارد.
  • استفاده بسیار ساده و راحتی دارد.
  • سرعت کار را افزایش می‌دهد.
  • دارای رنگ‌بندی مختلفی است.
  • وزن کاشی‌های کار شده را کاهش می‌دهد.
  • انعطاف پذیری بالایی دارد.
  • مقاومت آن در برابر ضربه و رطوبت بالا است.
  • ماندگاری و دوام زیادی دارد.

بهترین برندهای چسب خمیری در ایران

برندهای متعددی در زمینه تولید چسب‌های خمیری فعالیت می‌کنند که در میان آنها برخی از برندها به عنوان بهترین برند چسب خمیری در ایران شناخته می‌شوند، از بهترین برندهای موجود می‌توان موارد زیر را معرفی کرد:

  • چسب خمیری برند دینوکل: این برند در مدت کوتاهی با کیفیت بالای چسب خمیری خود توانسته بازار را در دست بگیرد، قدرت چسبندگی آن بالاتر از سطح استاندارد است، از ویژگی‌های آن می‌توان گفت که لغزش عمودی ندارد، مقاومت آن در برابر دما بالا است، با حجم کمی از آن می‌توان کاشی و سرامیک را چسباند، در برابر کپک و شوره مقاوم است، بوی بد ندارد، تاییدیه و نشان استاندارد دارد و یک چسب خمیری ضد آب است که برای محیط مرطوب کارایی دارد، عایق صوتی است انعطاف پذیری بالایی دارد.
  • چسب خمیری برند اپرا: این محصول از کیفیت بالایی برخوردار است و همواره به دلیل داشتن قدرت چسبندگی بالا و مقاومت زیاد شهرت پیدا کرده، ویژگی این محصول داشتن مقاومت دمایی بالا، نداشتن لغزش به صورت عمودی، ضدآب و ضد رطوبت، مقاوم در برابر میکروب و شوره، تولید بر پایه بهترین فرمولاسیون، قابل استفاده برای فضاهای مختلف است.
  • چسب خمیری شیمی ساختمان: این محصول کاربردی و مرغوب توانسته با کارایی خوب خود محبوبیت زیادی به دست بیاورد، ویژگی‌های مورد توجه این محصول خاصیت ضد آب و ضد رطوبتی بوده و برای محیط مرطوب مناسب است، برای نصب کاشی بر روی سطوح مختلف کاربرد دارد، دو رنگ سفید و طوسی دارد، از مقاومت بالایی برخوردار است و برای انواع کاشی و سرامیک و پرسلان کاربرد دارد.
  • چسب خمیری ویترا: چسب ویترای از بهترین برندهای موجود در بازار است که برای سرامیک و اسلب با ابعاد بزرگ کاربرد دارد، ویژگی آن ضد آب و ضد رطوبت بودن است، از بهترین مواد اولیه به دست امده، با دستگاه های پیشرفته و مدرن تولید شده، آنتی باکتریال و ضد شوره و کپک است.
  • چسب خمیری اپکسی: این محصول ایرانی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و به عنوان بک محصول ایرانی از قدرت چسبندگی بالایی برخوردار است، مقاومت حرارتی بالایی دارد، ماندگاری آن زیاد بوده، مصرف آن آسان است و بت سرعت هم خشک می‌شود.
  • چسب خمیری لیموفیکس: این چسب برای نصب انواع کاشی و سرامیک کاربرد دارد و اما بر روی سطوح گچی، بتنی، کارشده چوبی و ایرانیتی هم استفاده می‌شود که این نشان از کیفیت بالا و قدرت خوب آن است. از ویژگی‌ آن می‌توان به مقاومت خمشی، قدرت چسبندگی بالا و مقاومت زیاد اشاره کرد.
بیشتر بخوانید:  چسب هل چیست؟ + (کاربرد و نحوه استفاده)

بهترین برند چسب خمیری

روش استفاده از چسب خمیری در سطوح مختلف

استفاده از چسب‌های خمیری بسیار ساده و راحت است و شما نیازی به مهارت و تخصص ندارید تنها باید نکاتی را بدانید و به خوبی آنها را انجام بدهید، روش استفاده از چسب خمیری در سطوح مختلف شامل موارد زیر می‌شود؛

  1. سطح کار باید کاملا تمیز باشد و هر گونه آلودگی اعم از رنگ، آهک، چربی و گرد و غبار را باید پاک نمایید.
  2. چسب را با ماله روی سطح کار بکشید و با ماله دندانه‌دار سطح را شیار‌دار کنید و سپس کاشی را سرامیک را نصب کنید.

شرایط نگهداری انواع چسب خمیری

برای نگهداری از چسب خمیری باید شرایط آن را مهیا نمایید مثلا بهترین دما برای آنها بین 5 تا 35 درجه سانتیگراد است تا کیفیت خود را به خوبی حفظ کند، این محصول نباید در محیط یخ زده قرار بگیرد زیرا ترکیب و کارایی چسب تحت تاثیر منفی قرار گرفته و محصول خراب می‌شود، درب چسب را همیشه محکم ببندید تا هم آلودگی وارد بسته بندی آن نشود و هم هوا باعث خشک شدن چسب نگردد. با نگهداری این محصول در محیط مناسب می‌توانید هم از خراب شدن آن جلوگیری کنید و هم عمر مفید آن را افزایش بدهید و مدت بیشتری چسب را در اختیار داشته باشید.

تفاوت چسب های خمیری و پودری کاشی چیست؟

تفاوت چسب‌های خمیری و پودری کاملا آشکار است، همان گونه که از نامشان مشخص است نمونه‌ پودری برای استفاده حالت پودری دارد و باید با آب ترکیب شود تا حالا خمیری بگیرد، مسلما انجام این کار زمان زیادی از شما خواهد گرفت، اما چسب خمیری از همان ابتدا آماده استفاده است و نیازی به آماده شدن ندارد به همین دلیل کار را سرعت می‌بخشد. چسب‌های پودری تنها سریعتر خشک می‌شوند اما چسب‌های خمیری حدودا به 72 ساعت زمان نیاز دارند.

آیا چسب خمیری کاشی ضدآب هستند؟

در حالت عادی نمی‌توان گفت که همه‌ی چسب‌های خمیری ضد آب هستند تنها برای از آنها به گونه‌ای تولید شده‌اند که ضد آب بوده و اصولا این گزینه مهم بر روی بسته بندی آنها نیز ثبت شده است، البته حجم بیشتری از این چسب‌ها شد آب هستند و می‌توان با اطمینان کامل از آنها در محیط‌های مرطوب استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:  چگونه چسب 123 خشک شده را رقیق کنیم؟ +(ترفند جلوگیری از خشک شدن)

نکات مهم کاشی کاری با چسب خمیری

برای استفاده درست و اصولی از چسب‌های خمیری باید حتما دستورالعمل روی بسته بندی را به صورت دقیق مطالعه نمایید تا دچار مشکل نشوید، این نکات مهم و کاربردی عبارتند از:

  1. برای کاشی و سنگ هر کدام چسب مورد نیاز آن را انتخاب کرد مسلما سنگ نیاز به چسب محکم‌تری دارد.
  2. به سطحی که می‌خواهید چسب بزنید توجه کنید زیرا برای سطوح گچی باید ابتدا پرایمر استفاده کنید.
  3. به میزان رطوبت محیط توجه کنید زیرا برای محیط بسیار مرطوب باید حتما چسب ضد آب استفاده کرد.
  4. از کاردک برای پهن کردن چسب استفاده کنید.
  5. سطح کاشی‌های قدیمی را شیار دار کنید.
  6. حتما کاغذ دیواری را جدا کنید تا کاشی بر روی دیوار نصب شود.
  7. باید ایمنی را رعایت کنید و دستکش و عینک داشته باشید.
  8. چسب را قبل از استفاده هم بزنید تا آماده شود.
  9. از محکم شدن ماشین اطمینان حاصل کنید.
  10. به اندازه چسب استفاده کنید تا کاشی از محل خود خارج نشود.
  11. مصرف کم باعث افتادن کاشی شده و فاصله کاشی‌ها تنظیم نمی‌شود.
  12. پس از استفاده درب چسب را محکم ببندید.
  13. حداقل 48 ساعت زمان بدهید تا چسب کامل خشک شود.

سخن پایانی

با استفاده از چسب خمیری کاشی می‌توانید محیط خود را به خوبی عایق کنید، این محصول به خصوص برای افرادی کاربرد دارد که می‌خواهند بر روی کاشی و سرامیک قبلی و قدیمی از این محصول استفاده کنند. عملکرد عالی این محصول باعث شده تا در میان شرکت‌های ساختمان سازی محبوبیت زیادی به دست بیاورد و به عنوان یک مصالح اصلی شناخته شود. با خرید و استفاده از آن سرعت عمل بالاتر خواهد رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *